Зелени орехи, пелин, чесън

280

Депресията е явен признак за пренаселеност на организма с паразити и шлаки. Ако често сте тъжни или нервни – време е за антипаразитна профилактика и очистване на организма.

Силата на природата може да ви помогне чрез зелени орехи, пелин и чесън.

Ето няколко рецепти, но в края на статията имаме и предложение за готова билкова комбинация. Чаят е улеснение за всички, които имат динамично ежедневие или в градовете и нямат възможността да си набавят или спазват рецептите по-долу.

Зелени орехи, събрани преди 24 юни, се прекарват през месомелачка, смесват се 1:1 с мед, сместа се излива в бутилка, затваря се и се оставя да престои един месец на тъмно прохладно място. Съдържанието на бутилката периодично се разклаща.
Приема се по 1 чаена лъжичка, 3 пъти на ден преди ядене.

Показания

При чернодробни и белодробни полокистози, при всякакви заболявания на черния дроб, стомашно-чревния тракт, а също и всички болести, свързани с инфектиране. Силно повишава имунитета на организма. Целогодишната му консумация помага за лекуване на кожни болести, срещу които ортодоксалната медицина е безсилна. Пречиства кръвта, изхвърля паразитите от тялото, лекува базедова болест. Ефективно е при пародонтоза, карбункулоза и фурункулоза Срок на лечение – 40 дни.

ПЕЛИН

Пелинът е ефикасен срещу най-много микроби, включително бактерии, вируси, паразити и особено гъби. Най-използваният е artemisia bsintium, но също може да се използва и artemisia annua или sweet annie (вид сладък пелин). Всички те имат различни активни вещества и затова може и дори ще бъде по-добре да се използват като смеси. Те не бива да се използват по време на бременност и да не се вземат в големи дози за повече от един месец.

За да се избегне горчивият вкус на пелина, смесете пълна чаена лъжичка прах, в малко студена вода или сок и пийте веднага. Вземайте 1 чаена лъжичка три пъти дневно.

Горчивите качества на чая от пелин стимулират храносмилателната система (стомах, черен дроб, панкреас и жлъчния мехур). Поради това му качество пелинът се използва и за лечение на жълтеница. Затова в допълнение към приема на пелин в студена вода част от него може да се пие и като отвара по време или след хранене.

Направете пелинов чай, добавяйки 1 пълна чаена лъжичка от билката (или 1ч.л. с връх прах от пелин) към 1 чаша кипяща вода и оставете да се накисне за 10-15 минути. Може да го подсладите със стевия и да добавите малко мента. Най-добре е да го изпиете на един дъх, а след това да изпиете нещо по-приятно на вкус. Децата и свръхчувствителните към вкуса му могат да използват пелин на прах в капсули (от 3 до 5 капсули, 3 пъти дневно) или само сладък пелин (sweet annie).

ЧЕСНОВО ПРЕЧИСТВАНЕ

Чесън е мощно антимикробно и антипаразитно средство. Дори и в разреден разтвор на повече 1:1000 той убива бактериите и гъбите. Твърди се, че Левурдата – див чесън е с още по-силно действие.

Алицинът в чесъна има активен кислороден атом, който убива микробите, като окислява клетъчните стени. Лактобацилите също имат свойството да убиват други микроби с кислород (от водородния пероксид). За да се намалят до минимум неприятните реакции от типа на главоболие, гадене и стомашно-чревен дискомфорт, е желателно да се приема силен лаксатив заедно с чесъна.

Към тази уникална билкова комбинация от орепчета, чесън и пелин, фирма “Слънчева билка” предлага уникална билкова комбинация, в която са дозирани и още билки имащи силата да пречистят организма, но и да омекотят процеса – като карамфил, бял равнец и лайка.

Състав: сладък пелин, карамфил, орех, левурда, безсмъртниче, бял равнец, лайка.

Една кутия е достатъчна за 1 седмица. За един пълен курс – 5 кутии чай. А ако поръчате 5 кутии, доставката до офис на ЕКОНТ е безплатна.

За връзка използвайте тел.0897 214 775

или фейсбук страница https://www.facebook.com/protivoparaziten.chai/

Или формата за контакт в този линк https://solar-herb.com/protivoparaziten-chaj/

Цената му е само 4.90 лв или за пълен курс от 5 кутии – 24.50 лв Възползвайте се и докато доставката е безплатна.

За връзка със “Слънчева билка”

    By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.