Хронични бактериални инфекции в тялото, особено в зъбите са причина за висок холестерол

Холестеролът служи като градивна единица за възстановяване на увредени и разрушени тъкани и има противовьзпалително действие, поради което при наличие на хронично бактериално възпаление в организма, той нормално се завишава, заради повишени нужди на тьканите и клетките за регенерация и борба с инфекцията.

Честа прична за такова завишение на холестерола могат да бъдат дълго недиагностицирани, хронични периодонтални инфекции, инфекции на зъбните корени с умъртвен нерв, а също и на челюстните кости след екстракция на зъби. Някои стоматолози смятат, че отношение могат да имат и пломбите от амалгама, източник на хронична интоксикация с тежки метали (живак).

Причина могат да бъдат и нарушения в чревната флора, чревни паразити и др.

Освен да ви имформираме за това, както и да ви посъветваме да поддържате здрави зъби, може да ви предложим и профилактика с чай съдържащ най-мощните билки за борба с бактериите:

сладък пелин, карамфил, орех, левурда, безсмъртниче, бял равнец, лайка.

Само срещу 24.50 лв за 5 кутии чай ще доставите удоволствие и здраве на тялото си. Доставката е безплатна! За връзка с нас https://solar-herb.com/protivoparaziten-chaj/ или

https://www.facebook.com/protivoparaziten.chai