Паразити, гъбички, лоши бактерии, вируси… Човешкото тяло в повечето случаи ги има, важното е да не ги отглеждаме, особено по начин, по който те се увеличават все повече и нарушават жизнения баланс на организма.

Най-традиционните признаци, по които може да се ориентирате за състоянието си са симптоми, характерни за не малко болестни състояния. Но все пак, винаги може профилактично да се защитите. Например, с противопаразитен чай Солар херб. Независимо дали имате или нямате паразити в тялото, чаят няма да ви навреди – напротив.  Съставът на чая е: сладък пелин, карамфил, орех, левурда, безсмъртниче, бял равнец, лайка. Все билки, които са изключително полезни за здравето.

При жените, признаците за заразяване с паразити са :

Цистит, бяло течение, стерилитет, болки в корема, метеоризъм, запек, разстройство, подуване на корема, астма, нарушение на менструалния цикъл, възпаление на яйчниците, болезнена менструация с кръвотечение, отпадналост, мигрена, косопад, хемороиди, астма, камъни в жлъчката, депресия, фиброма, миома, фиброзно-кистозна мастопатия, възпаление на надбъбречните жлези, пикочния мехур и бъбреците.

При мъжете признаците за наличие на паразити са:

Хъркане, простатит, импотентност, аденома, цистит, пясък и камъни в бъбреците, възпаление на пикочния мехур, панкреатит, гъбички по краката, хемороиди, депресии, астма. Трихомонадите се хранят и със сперматозоиди, което води до импотентност.

Заразяването с паразити може да доведе и до нарушения в психиката, депресии, нервност, безпричнинна раздразнителност и др.

Сред признаците за наличието на паразити в организма също са:

Увеличение на теглото, прекомерен глад, загуба на тегло, лош дъх, пъпки, мигрена, болки в ставите, болки в гръбначния стълб.

Проблемът с паразите в човешкото тяло е в световен мащаб. Паразити е имало, има и ще има. Те са живи организми. Във всеки дом има предпоставки за развитие на гъбички, вируси, всякакви паразити. За съжаление в повечето случаи химическото медикаментозно лечение не помага или помага само временно. След това паразитното заболяване се завръща и всичко започва отначало.

Паразитите представляват организми, които се хранят за сметка на друг организъм и временно или постоянно пребивават върху повърхността му или вътре в него. Паразитите изсмукват най-ценните хранителни вещества от тялото. А най-лошото е, че  всички паразити са много плодовити и издръжливи. Размножават се бързо и затова борбата срещу тях е много трудна. Билковата комбинация от сладък пелин, карамфил, орех, левурда, безсмъртниче, бял равнец, лайка – противопаразитен чай Солар херб, ще ви помогне в борбата с паразитите или ще е перфектната превенция, за да не се стига до заболяване. Препоръчително е да се приема от цялото семейство поне 1 месец и максимално 3 с почивки от 15 дни, както и да се правят два – три такива курса в годината.

Заразяването с паразити може да стане чрез ръкостискане, докосване на ескалатори, дръжки в автобуси и трамваи, пари, в басейни, чрез ухапвания от комари, по полов път, чрез предаване от майката на бебето. Поддържайте имунната си система в отлично състояние и си помагайте със силата на природата, а имено: сладък пелин, карамфил, орех, левурда, безсмъртниче, бял равнец, лайка. В тази билкова комбинация различните билки влияят на различните статии на паразитите – яйца, млади и вече зрели микроорганизми.