Дерматолози от ВМА преглеждат безплатно

48

Специалистите от Клиника по дерматология на Военномедицинска академия (ВМА) организират безплатна профилактична кампания за доброкачествени и злокачествени образувания.

Консултациите ще се проведат на 2 и 3 октомври 2019 г., между 10.00 и 13.00 часа, в кабинет 218, който се намира на втория етаж на Поликлиниката на ВМА. Желаещите да се прегледат не е нужно да носят направление от личния лекар, но трябва предварително да си запишат час на телефони 02/ 92 25 002 и 02/ 92 26 181, между 08.00 и 14.00 часа.

„Целта на кампанията е да повиши информираността на обществото по въпросите за кожните новообразувания, възможността за предпазване от развитието им, както и ползата от ранното и навременно откриване на проблема, което е ключово за успешното му лечение“, обясни началникът на Клиниката по дерматология д-р Весел Кантарджиев.

ВМА прилага всички модерни методи за диагностика и лечение на целия спектър от кожни заболявания, а инициативите за безплатни прегледи се провеждат по някоко пъти в годината.

Материалът Дерматолози от ВМА преглеждат безплатно е публикуван за пръв път на Скенер | Сканираме без направление.