13 медици от „Св. Анна“ с награди от пациенти

66

13 медици от столичната УМБАЛ „Св. Анна“ получиха награди от своите пациенти в кампанията „Лекарите, на които вярваме“ на в. „24 часа“.

Това са директорът на лечебното заведение д-р Славчо Близнаков, последното попълнение в екипа пулмологът проф. Коста Костов, кардиологът доц. Божидар Финков, кардиохирургът доц. Васил Гегусков, доц. Васил Велчев, един от най-добрите ортопеди доц. Сашо Асьов, доц. Борислав Дъбов, д-р Евгени Нешев, д-р Божидар Томов,  д-р Елка Дачева, д-р Ивелин Костадинов и д-р Нурфет Алиоски, който е част от екипа, провеждащ модерното лечение на инсулт. Всеки един от тези 12 медици е сред елита на лекарското съсловие и няма нужда от представяне.

13-ят награден обаче е съвсем млад – д-р Ивайло Николов, който е избрал гастроентерологията.

"Св. Анна"
Д-р Ивайло Николов

За него колегите и пациентите казват, че макар и млад вече се е доказал като много добър лекар с изключителна теоретична подготовка и сериозен опит, при това в елитното отделение по гастроентерология на Клиника по вътрешни болести на УМБАЛ „Св. Анна“ и едно от най-натоварените спешни отделения в страната, на същата болница. И не на последно място е личният пример, който дава д-р Ивайло Николов! Въпреки, че е на самият старт на своят медицинска практика, той успешно се интегрира в екипа на една от най-големите и престижни болници в България и на неговите умения разчитат и пациенти и неговите колеги!

Материалът 13 медици от „Св. Анна“ с награди от пациенти е публикуван за пръв път на Скенер | Сканираме без направление.